Ai intrebari? Vorbeste cu noi pe WhatsApp!
MASLINE NEGRE RONDELE ASPIS 2KG Masline

MASLINE NEGRE RONDELE ASPIS 2KG

A74
30,00 RON

Bogate in grasimi, maslinele negre feliate sunt perfecte pentru echilibrarea dietei.

Pozele sunt cu titlu orientativ, pot diferi față de produsele existente, de exemplu forma De prezentare/fel produs/tip produs. Denumirile produselor, prețurile gramajele din descriere reprezintă specificațiile corecte!

Clientul trebuie să introducă datele de contact si de livrare corecte, să indice corect produsul, numarul de bucăți sau kg, precum și intevalul orar când poate fi gasit. Comanda se face cu 24 h înainte de livrare, dar numai pana în ora 12. ( exemplu: comandați astăzi până în ora 12 pentru livrări în ziua următoare). Pentru comenzile preluate după ora 12.00 este posibil ca livrarea sa întârzie cu o zi. IMPORTANT!!! Clientul va primi confirmarea comenzii, telefonic sau prin email, numai si numai dupa validarea plății, în cazul care plata s-a făcut online, prin card, iar în cazul platii prin Op, după transmiterea către SC. LolypopServ SRL. a dovezii de efectuare a plății . Aceasta se transmite la adresa de e-mail comenzi@universali.ro sau prin whatsap la numarul call-centerului nostru. În cazul nefunctionarii sistemului de plăti online cu cardul, numai prin anunțarea telefonica a unui operator, în prealabil, se pot accepta și plăti ramburs. Call Center pentru comenzi telefonice - 0768.850.850

Pentru a asigura stocuri și a menține prețurile normale, lucrăm și cu produse horeca, de aceea unele produse fiind ambalate în cantități mai mari decât în mod obișnuit. Unitatea de măsură la produsele din carne este kilogramul, iar produsele cantarind între 2kg și 3 kg. Produsele din carne sunt vrac. La unele mezeluri, care sunt vândute la kg, produsul poate sa aibă mai mult sau mai puțin decât 1kg, aprox 1 și până în 2 KG. I.

Atenție! Pozele de pe site sunt cu titlu orientativ, dar forma de prezentare putând diferi, denumirile, detaliile, cantitățile indicate în denumire  precum și marca sunt corecte!

Acest fapt poate duce la diferențe de cantități reflectate în valoarea de totala a comenzii. Pentru echilibrare, un operator vă va suna pentru a confirma produsele în cauză .

Atenție, situația descrisă mai sus, va duce la o factură de regularizare, în plus sau în minus. Dacă ne veți datora mai mult, diferența se va plăti în numerar la livrare, iar dacă suma achitată va fi mai mica decât valoarea livrării, vă vom face o plată prin transfer bancar, în ziua livrării, sau veți putea opta pentru un vaucher echivalent  contravalorii diferenței, pe care îl veți putea folosi la următoarea comandă .

Comanda minima este de 200 lei și costul livrării 20 lei; Pentru comenzile de minim 300 lei livrarea este gratis în Buc. Iar pt Ilfov, comanda minima este de 300 lei, livrarea costând 50 lei. Aceasta va fi facturata și încasată în numerelor de la client!

Datorită numărului mare de comenzi, timpul de procesare a comenzilor poate varia de la  24 la 48 h. Program Call Center Luni - Vineri 09.00 - 17.00

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.