Ai intrebari? Vorbeste cu noi pe WhatsApp!

Denumirea Casa de Comenzi - Universali.roeste un brand al SC Lolypop Serv SRL, cu sediul social in str Teofil nr. 15, Bucuresti, sector2, si cu Punct de lucru in strada Calarasilor nr 153, CUI RO 10220992, J 40 17871/2017.
Cont banca ING RO52INGB0000999907370811

Casa de Comenzi- Universali.ro este o platfporma de comert online cu amanuntul al alimentelor, destinata coonsumatorilor finali, in vederea optimizarii timpului si a expunerii in domeniul aprovizionarii casnice cu alimente.. 

În contextul actual, de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus Covid-19, și aplicarii masurilor de restricție, venim în ajutorul tău și te aprovizionam direct acasă cu alimentele de care ai nevoie. Fara sa stai la coada, în supermarket sau în afara lui, fără sa intri în contact cu zeci de oameni sau cu personalul expus din supermarket, cu plata online, prin op sau ramburs, îți livram produsele de care ai nevoie.

Fiecare comanda va fi confirmata prin telefon de unul din operatorii noștri. Iar un șofer va va suna când va pleca spre dvs. Soferul care livreaza va va aduce produsele in fata usii si va astepta pana clientul le va accepta. Produsele sunt proaspete, la inceputul termenului de valabilitate si sunt livrate direct din depozite specializate. Produsele vor fi livrate in conditii de maxima siguranta alimentara, in cutii termice inchise ermetic,  de catre personalul nostru care poarta echipament de protectie impotriva contaminarii. Atat flota auto cat si toata logistica va fi dezinfectata zilnic, iar cutiile de transport, inainte de fiecare livtare. 

În cazuri de lipsa de stoc parțială, a unor produse, desi comanda a fost initial acceptata, banii vi se vor returna în cont prin op, sau numerar, la livrare. Pentru a preveni eventuale contaminari ale produselor, nu se accepta retur, ci doar despăgubire cu contravaloarea produsului dacă se observa defecte de fabricație caz în care culpa nu ne poate fi imputata si va revin 100% producatorului.

Nu încurajăm cumpărăturile nesăbuite, precum stocuri exagerate sau pentru revanzatori. Alimentele trebuie sa ajungă pentru toți cumpărătorii! Link catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Pentru comenzi telefonice puteti contacta Call Center - 0768.850.850

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.